• Het Grafisch Centrum Groningen

  Werkplaats voor etsen, typografie, lithografie, houtdruk en zeefdruk

 • Etsen

  Het etsen is een diepdruktechniek waarin ooit de lijn het belangrijkste element was...

 • Typografie

  Het Grafisch Centrum in de Warmoesstraat is één van de weinige plekken waar je nog ouderwets kunt leren zetten met loden letters...

 • Lithografie

  In de lithografie tekent de kunstenaar zijn afbeelding op een poreuze steen, die vervolgens wordt ingeïnkt...

 • Houtdruk

  De houtdruk is een hoogdruktechniek waarbij een graficus de vlakken en lijnen die hij wil drukken uitspaart in hout...

 • Zeefdruk

  Het zeefdrukken is een bij kunstenaars zeer geliefde grafische techniek...

Nieuwe bestuursleden gezocht

Het bestuur van het Grafisch Centrum zoekt nieuwe leden. Wie wil met een gemotiveerde club mensen samenwerken aan de toekomst van het Grafisch Centrum?

Het bestuur van het Grafisch Centrum zoekt nieuwe leden. Er is onder meer een vacature voor de functie van secretaris. Het bestuur bestaat op dit moment uit vier personen. De secretaris vormt als vijfde bestuurslid met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. Hij of zij is verantwoordelijk voor de correspondentie en archivering (het notuleren van vergaderingen hoort bij de taken van de coördinator). Ook gewone bestuursleden zijn van harte welkom, onder meer om de PR- en Programmacommissie te versterken. Het bestuur vergadert in de regel maandelijks, maar kan in voorkomende gevallen vaker bij elkaar komen.
 
Heeft u belangstelling? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.